FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP75

31,90

FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP75 prek radijske frekvence prenaša zvok do vaše antene v avtomobilu in s tem do avtoradia. Lahko predvaja glasbo iz SD kartice ali USB ključka na avtoradio prek FM radijskega signala ter prenese glasbo z vašega mobilnega telefona na avtoradio preko Bluetooth povezave.

406 na zalogi

Šifra: 3830054338562 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP75 prek radijske frekvence prenaša zvok do vaše antene v avtomobilu in s tem do avtoradia. Lahko predvaja glasbo iz SD kartice ali USB ključka na avtoradio prek FM radijskega signala ter prenese glasbo z vašega mobilnega telefona na avtoradio preko Bluetooth povezave. Naprava oddaja signal z brezžično metodo in se lahko uporablja tudi za prostoročno telefoniranje med vožnjo. Bluetooth oddajnik omogoča, da lahko glasbo preko povezave bluetooth poslušate kjerkoli. Omogoča prostoročno telefoniranje in tudi najbolj premium kvaliteto zvoka. Kompatibilen je z vsemi pametnimi telefoni. Atraktivne oblike.

Lastnosti

Čitljiv LED zaslon Bluetooth 5.0 prostoročno telefoniranje Podpora USB ključa do 64Gb 1x USB za predvajanje glasbe Podpora MP3 in WMA formata FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP75 z 206 FM frekvenc (87,5-108MHz) Podpora 12 ali 24V vhodne napetosti 2xUSB izhod za hitro polnjenje QC 3.0 (5V 4,8A max) Enostavno opravljanje naprave Elegantno, kompaktno, majhno ohišje V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno ponudbo FM oddajnikov znamke XPLORE