FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP90

31,90

FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP90 – Prižgite vaš radio v avtomobilu in nastavite frekvenco na tisto, na kateri ne slišite nobene radijske postaje.
Vključite FM predvajalnik v cigaretno vtičnico 12 ali 24V v vašem avtomobilu.
Nastavite frekvenco na FM predvajalniku na e0nako, kot je v avto radiu.
V FM predvajalnik vključite USB ključ, vaš MP3 predvajalnik z željeno glasbo oziroma povežite Bluetooth.

Ni na zalogi

Šifra: 3830054338555 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP90 – Prižgite vaš radio v avtomobilu in nastavite frekvenco na tisto, na kateri ne slišite nobene radijske postaje. Vključite FM predvajalnik v cigaretno vtičnico 12 ali 24V v vašem avtomobilu. Nastavite frekvenco na FM predvajalniku na enako, kot je v avto radiu. V FM predvajalnik vključite USB ključ, vaš MP3 predvajalnik z željeno glasbo oziroma povežite Bluetooth. Pritisnite gumb za ON/predvajanje na FM predvajalniku in že lahko uživate v željeni glasbi. Bluetooth oddajnik omogoča, da lahko glasbo preko povezave bluetooth poslušate kjerkoli. Omogoča prostoročno telefoniranje in tudi najbolj premium kvaliteto zvoka. Kompatibilen je z vsemi pametnimi telefoni. Atraktivne oblike.

LASTNOSTI

Čitljiv LED zaslon Bluetooth 5.0 prostoročno telefoniranje Podpora USB ključa do 64Gb 1x USB za predvajanje glasbe Podpora MP3 in WMA formata FM ODDAJNIK BLUETOOTH XP90 Z 206 FM frekvenc (87,5-108MHz) Podpora 12 ali 24V vhodne napetosti 1xUSB izhod za hitro polnjenje QC 3.0 (5V 3,6A max) 1x USB Type C za polnjenje naprav Enostavno opravljanje naprave Elegantno, kompaktno, majhno ohišje V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Hitro in enostavno naročilo! Hitra dostava ali prevzem. Možnost osebnega prevzema. Naročite zdaj. Enostavni spletni nakup. Preverite dodatno ponudbo FM oddajnikov znamke XPLORE